utilaje-spalatorii.ro > Produse cosmetica auto

Cosmetica auto profesională

Compania S&M STEMI CLEAN este deja cunoscută pe piaţa din România ca distribuitor al produselor de cosmetica auto marca AutoMagic, produse de compania americană Auto Wax Company (AWC), fontată în 1960.

Produse de cosmetica auto profesionala AutoMagic

Produsele AutoMagic sunt o linine de calitate superioară pentru recondiţionarea autovehiculelor. Este o gamă completă de produse de cosmetica auto pentru refacerea interiorului şi exteriorului maşinii, care, combinată cu 40 de ani experienţă în domeniu al companiei AWC, duce la sistemul profesional de recondiţionare cel mai recunoscut pe piaţă.

Cele mai mari firme producatoare de automobile, precum Ford şi Toyota, au inclus standardele de recondiţionare AWC in propriul sistem certificare a produselor second hand. Alte firme, precum General Motors, Daimler/Chrysler, Isuzu şi Hyundai recomandă utilizarea produselor AutoMagic.

Gama de produse profesionale de cosmetica auto AutoMagic comercializă în România include:

Produse de cosmetica auto profesionala AutoMagic
  • Ceruri, polish-uri
  • Revitalizatoare şi protectoare
  • Degresanţi şi şampoane
  • Detergenţi
  • Solvenţi şi diluanţi
  • Articole speciale

Toate produsele de cosmetica auto profesională comercializate respectă cele mai înalte standarde de calitate şi sunt verificate în continuu de către producător, începând cu materialele de bază şi terminând cu produsele finale. Pentru aceasta producătorul dispune de un Departament de Asigurare a Calităţii certificat şi supravegheat de către American Society of Quality.

Compania dispune de o retea de distributie si un depozit propriu. În felul acesta poate asigura distribuirea de produse către părţi terţe rapid şi în cantităţile necesare.

 ProdSelector - Determinaţi uşor produsele de care aveţi nevoie [x]