utilaje-spalatorii.ro > Despre S&M STEMI CLEAN

Prezentare

Compania S&M STEMI CLEAN reprezintă rezultatul a 8 ani de experienţă în domeniul serviciilor complete de utilaje spălătorii si cosmetica auto a unei echipe dinamice de profesionişti.

Prezentare companie S&M STEMI CLEAN

Printre succesele companiei se numără zeci de spălătorii echipate cu utilaje performante de ultimă generaţie, mii de maşini cosmetizate conform cu ultimile standarde de recondiţionare recomandate de marile companii producătoare de automobile şi nu în ultimul rând mii de clienţi mulţumiţi.

Utilaje spălătorii

Aici la S&M STEMI CLEAN credem că oferta de produse profesionale, utilaje spălătorii, nu este completă fără un pachet complet de servicii adiacente: proiectare şi instalare utilaje, reparaţie şi recondiţionare.

Prezentare comercializare utilaje spalatorii de catre S&M STEMI CLEAN
  • Comercializare utilaje spălătorii
  • Proiectare instalaţii spălătorii
  • Instalare utilaje spălătorii
  • Reparaţie utilaje spălătorii
  • Recondiţionare utilaje spălătorii

În felul acesta clientul nostru beneficiază de servicii complete la cheie fără eforturi suplimentare si elimină riscurile de incomatibilităţi echipamente, lipsă piese de schimb, lipsă experienţă de lucru cu utilajele, etc.

Cosmetica auto

Cosmetica auto, este un alt domeniu de expertiză al companiei. Comercializăm linia profesională de produse marca AutoMagic®. De asemenea prestăm şi servicii de cosmetica auto în atelierul nostru.

Produse de cosmetica auto profesionala AutoMagic
  • Comercializare produse cosmetica auto
  • Prestare servicii de cosmetica auto
  • Training pentru servicii de cosmetica auto

Pentru fiecare client ce apelează la un serviciu de cosmetica auto este foarte important rezultatul final. Pentru noi acest principiu este obligatoriu, de aceia folosim doar produse profesionale şi personal cu experienţă în domeniu, ambele împreună asigură cheia succesului afacerii noastre.

 ProdSelector - Determinaţi uşor produsele de care aveţi nevoie [x]